Wie ben ik?


Mijn naam is Mariëlle Scheers, ben 28 jaar en woon in Beverwijk. Hieronder zal ik een stukje over mijzelf vertellen:

Vanaf jonge leeftijd was ik al gek op haar en ontzettend creatief. Dat bleek ook wel toen ik zelf handigheid kreeg met vlechten en opsteken. Hoe creatiever hoe beter, nu was het echt duidelijk; Ik wilde kapster worden!

Ik heb de Kappersopleiding in 2009 afgerond met twee diploma’s:

- Kapper niveau 2

- Allround Kapper niveau 3

Tijdens deze opleiding heb ik stage gelopen en gewerkt bij een eenmanszaak. Ik mocht al snel veel doen en voelde me met de dag verantwoordelijker. Maar het belangrijkste, ik voelde passie voor het kappersvak!

Thuiskapster Marielle

Na een aantal jaren wilde ik een nieuwe uitdaging en vond al snel een baan. Hier kreeg ik de mogelijkheid om door te groeien tot salonmanager en praktijkopleider. Uiteraard heb ik me hier volledig voor ingezet en afgerond met diploma's. Sindsdien mag ik mijzelf Erkend Praktijk volgens de ANKO noemen.

In 2012 ben ik verhuisd van Gelderland naar Noord-Holland. Door deze stap, kwamen er wederom nieuwe uitdagingen en kansen op mijn pad. Op 26 Mei 2014 was het moment dan ook daar, ik startte mijn eigen onderneming als thuiskapster in de regio Heemskerk en Beverwijk. 

Dit werd een groot succes, met als gevolgd ik nu, 4 jaar later overal mag komen. Gezinnen met jonge kinderen, (jong)volwassenen maar ook ben ik een bekend gezicht in de meeste verzorgings- en/of verpleegtehuizen.

Bent u geinteresseerd in mijn diensten? Neemt u dan contact met me op, dan kom ik graag naar u toe! 

Wegens toenemende drukte is het aan te raden om minimaal 1 week van te voren te bellen.